MENÜ

ORGONÁK! Jellemzőjük a mai szintetizátorokkal szemben (melyek általában max: 2 hangszínt tudnak keverni), hogy a hangszínek szinte korlátlan variációit képesek megszólaltani, akár az összeset egyszerre (Tutti).  Az orgona ezért a hangszerek királya!

AZ ALÁBBI PROFI ZENÉSZEKNEK GYÁRTOTT VILÁGÉLVONALBELI HANGSZEREK tökéletesen működnek

(a Wersi kivételével) megegyezéssel, eredeti áruk töredékéért most, infarktusom miatt gyüjteményemből eladók!

1. Antik gombos diatonikus harmonikák, működőképesek, 100-120 évesek. (Csak igényes, különleges ritkaságokat gyüjtőknek!)

2. Crumár Multiman-S, gyári lezárható kofferjában, minden tökéletesen működik, korának egyik legkívánatosabb, legendás darabja, nagyon megbízható retro analóg szinti; vonósok, fúvósok, elektromos Piano, Clavikord, Csemballo, leválasztható basszus, lábbasszus c

 

Hírek

  • Zeneszerszám-gyüjteményem kiárusítása
    2011-01-23 06:55:16

    48 éves zenészpályafutásom alatt összegyűjtögetett zeneszerszámaimat egészségügyi és családi okokból kiárúsítom. Ritka, retro hangszereimet gyűjtőknek ajánlom, valamint kispénzű zenélőknek az újszerű állapotú, és megkímélt használt, megbízható darabokat igen kedvező árban. Megtekintés, kipróbálás után még tovább egyezkedhetünk. Ha olyan dolgot talál a honlapomon, amire szüksége lenne, jöjjön el Budaörsre, próbálja ki, nem fog csalódni! Ahogy az angol mondja; a pudding próbája az evés! És evés közben jön meg az étvágy! Aki keres, talál!

Asztali nézet